«صخرههای شیشهای» نوشتهی «منیرالسادات موسوی»/ نشر آموت/ 152 صفحه/ 6000 تومان
منیرالسادات موسوی همزمان با انتشار رمان «صخرههای شیشهای» گفت: این رمان حاصل مشاهدات من از مناظرهها و بجثهای دانشجویی در جریان پیروزی انقلاب اسلامی است و در داستان اذعان شده که زنان در جریان پیروزی انقلاب اسلامی کمتر اهل چپ روی بودهاند.
منیرالسادات موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انتشار تازهترین رمان خود با نام «صخرههای شیشهای» از سوی نشر آموت اظهار کرد: این رمان را در گونه ادبیات انقلاب و با شخصیتهایی که در این فضا رشد میکنند و بزرگ میشوند نوشتهام و تمام شخصیتهای موجود در آن هم بر اساس علاقهمندیهای خودم در کنار دیدهها و مشاهداتم شکل گرفتهاند.
وی افزود: نوشتن و خلق اثر ادبی درباره حقیقت انقلاب اسلامی همیشه ازعلاقهمندیهای من بوده است، دوست دارم درباره انقلاب صادقانه بنویسم وهنوز هم معتقدم که ادبیات و هنر بهترین بستری است که میتواند صادقانه درباره انقلاب اسلامی و تاثیرات آن قضاوت کند و حقایق آن را منتقل کند و من هم بر همین اساس این رمان را نوشتم.
این نویسنده با اشاره به داستان رمان گفت: این رمان درباره دختر و پسر دانشجویی است که در سالهای قبل از انقلاب با یکدیگر در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی همکاری داشتند و ازهمین مجرا با یکدیگر زندگی مشترکی را آغاز میکنند، اما در ادامه، جریان انقلاب و چالشهای آن برای هریک از آنها دو سرنوشت جدا را رقم میزند که شاید بتوان گفت سرنوشت زن به نوعی رستگاری است و شخصیت مرد نیز دچار پایان متفاوت دیگری میشود، هرچند که میتوانم آن را هم نوعی رستگاری بنامم.
موسوی افزود: من در دروان انقلاب اسلامی دانشجو بودم و بسیاری از مسائل و موضوعات مطرح شده در این کتاب را خودم از نزدیک دیدهام و شاید اغراق نباشد که بگویم 50 درصد از حوادث این کتاب واقعی است، بسیاری از مناظرات و بحثهای عقیدتی در آن زمان پیش چشمهای خودم رخ داد و من با استفاده از این دیدهها و البته تخیل خودم این قصه را نوشتم.
نویسنده رمان «جنگ و عشق» افزود: آنچه من در دوران مبارزه برای پیروزی انقلاب اسلامی دیدم این بود که زنها معمولا کمتر از مردها به ایدئولوژی کمونیستی گرایش داشتند و چپ روی کردند و در حوزه مسائل سیاسی هم بینش و نگاهها آنها واقعیتر از مردان بود. این موضوع در کنار زن بودن خودم باعث شد شخصیت اصلی این رمان نیز بر مبنای یک زن جوان شکل بگیرد.